Ontvang gratis ons woon- en inspiratiemagazine

Woon- en inspiratiemagazine

Ontvang gratis ons woon- en inspiratiemagazine

Geselecteerde winkel

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,6 uit 943 beoordelingen.

8,6
7

De mooie vormgeving van de brochure met de foto's van de kwalitatief goede meubels werken inspirerend en brengen je op ideeën voor het inrichten van je eigen huis.

8

ik weet zo niet wat het nog beter maakt. In ieder geval heb ik mijn eetkamerstoelen hieruit besteld

8

Mooi boek. Misschien de kleinere meubels wat meer eruit lichten, zoals bijzettafels, poef of decoraties aan de muur

10

Ik vond het een heel duidelijke impressie geven van de mogelijkheden van jullie meubels. Ook een inspratiebron voor mogelijke opstellingen in verschillende soorte ruimtes. Niet zoveel hinderlijke 'ruis' ,zodat je optimaal ziet waar het om gaat. (Dat zie je tegenwoordig erg vaak in woonmagazines).

9

Ik heb het magazine met plezier doorgebladerd en besloot daarop de Winkel te bezoeken. Mijn bank en 2 feauteils zijn inmiddels besteld.

10

Ontzettend gevarieerd wooninspiratiemagazine. Ik kon heel goed zien hoe bepaalde meubels in een bepaalde ruimte staan en hoe deze ruimte leuk aan te kleden is met accessoires. Echt een aanrader dit magazine!

9

Wij hebben leuke meubels gezien in het magazine wat bij ons in huis zou kunnen passen.

8

Prachtige meubels

9

Mooi woonboek, vol met inspiratie voor als je op zoek bent naar een nieuwe inrichting...

10

Ik heb vorig jaar ook jullie magazine ontvangen en uiteindelijk dit jaar de mooie Napels bank gekocht in een mooie blauwe stof. Ik vind de magazine mooi en uitgebreid en je ziet het, het heeft geleidt tot de aanschaf van een hele mooie bank. Wie weet komt ons volgende eethoek ook wel bij jullie vandaan, daar zijn we nu voor aan het sparen. de huidige is ook een Henders &Hazel maar is nu 14 jaar oud en moet eigenlijk vervangen worden maar doordat het een robuuste grote tafel is en me eigenlijk niet verveelt kan het ook zomaar zijn dat we het opknappen. Twijfel twijfel want de magazine staat weer boordevol mooie eettafels en stoelen.