Laat je inspireren

Woon- en inspiratiemagazine

Laat je inspireren

Bestel hier GRATIS ons magazine met 236 pagina’s boordevol interieurtrends, verrassende woonideeën, decoratietips en met een compleet overzicht van onze actuele collectie of bekijk ‘m snel online.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,6 uit 1263 beoordelingen.

8,6
8

Ik zou het boek niet aanraden voor starters. Het is een mooi boek om styling ideeen op te doen, maar de prijzen voor een starter zijn niet te betalen. Wij hebben een prachtige servieskast gekocht bij jullie, maar een complete collectie zit er nog even niet in :-)

9

Ziet er al prima uit , hebben een bank gekocht en gebruik gemaakt van de actiebon die erbij zat. Nu de tas aangevraagd benieuwd

10

Ik heb er veel inspiratie uit gehaald en ben naar aanleiding van het woonmagazine bij Woonrijk in Langedijk geweest. Hier hebben wij een aantal spullen gekocht en besteld.

9

Je krijg zin om al je meubels en accessoires die je al jaren in je huis heb, om die te verwisselen voor de artikelen uit jullie boek, het ziet er zo smaakvol uit, je word er gewoon hebberig van

10

Ik vond het een fijn magazine om te bekijken welke meubels er zijn in de huidige collectie. Ook heb ik er inspiratie uit kunnen halen qua stylingset. :)

7

Henders en Hazel kent een typerende stijl.

9

Mooie brochure, alle meubels duidelijk afgebeeld. Overzicht achter in het blad is heel duidelijk en handig.

9

Ontzettend uitgebreid magazine waarbij het niet anders kan dan dat je geïnspireerd raakt van de collecties en de styling. Fijn dat er achter in het magazine veel technische informatie te vinden is waaronder afmetingen en (bekleding/extra) opties. Persoonlijk heb ik het magazine gebruikt voor het maken van een moodboard, en uiteindelijk alle meubels gekocht die ik uitgeknipt had! Aanrader dus!

8

Ik was heel tevreden. Het was precies wat ik mij hierbij had voorgesteld. Leuke stylings ideeën en duidelijke foto's van de meubels, opties en accessoires. Heeft mij zeker geholpen met ideeën voor mijn eigen huis. En na langsgaan bij een van de winkels ga ik zeker wat meubels aanschaffen.

9

Het magazine heeft mij geïnspireerd om op een andere manier naar mijn wensen te kijken. Ik dacht dat dit aardig vast stond, maar heb toch heel veel nieuwe ideeën opgedaan. Echte tips kan ik daarom niet meegeven, alleen dat ik hoop dat het volgende magazine weer van dezelfde kwaliteit is!