Henders and Hazel - Jardin & Jardino

Jardin & Jardino

COLLECTIE
salontafel 100 x 60 cm + 2-laden + 1-niche

Jardin

salontafel 100 x 60 cm + 2-laden + 1-niche

€ 399
Bekijk product
buffet 160 cm - 2-deuren + 3-laden + 9-niches

Jardin

buffet 160 cm - 2-deuren + 3-laden + 9-niches

€ 1.399
Bekijk product
Hoekbank Santiago

Santiago

Hoekbank Santiago

vanaf € 2.198
Bekijk product
Jardin-block1

Jardin/Jardino collectie

De Jardin/Jardino collectie heeft een eigentijdse landelijke uitstraling. De meubels zijn gemaakt van eikenfineer in de kleur Railway brown gecombineerd met mdf in de kleur antraciet of pure white. Door deze combinatie van materialen en kleuren ontstaat er een fraai contrast.

Jardin-block2

Jardin & Jardino: 1 collectie 2 namen

Alle kasten, de bijzettafel en de salontafel horen bij de Jardin collectie. De bijbehorende eetkamertafels horen bij de Jardino collectie. Beide collecties zijn prima met elkaar te combineren. In de Jardino collectie vind je zowel een langwerpige als een ronde eettafel. De centrale poot van beide tafels heeft een opvallend design, waarbij hout en metaal met elkaar zijn gecombineerd.

Jardin


Parel van een tafel!

Parel van een tafel!
Jardin-block3

Rond de tafel

Ronde tafels zijn weer helemaal in. Ze nemen minder ruimte in dan de rechthoekige varianten. De ronde tafel uit de Jardino collectie heeft een solo tafelpoot met een fraai design. Deze opvallende tafelpoot geeft een eigentijds karakter aan de landelijke eetkamertafel.

Jardin-Block4

Authentiek landelijk

Een landelijk interieur straalt gemoedelijkheid, rust en gezelligheid uit. Men voelt zich hier direct welkom. Het gebruik van natuurlijke materialen gecombineerd met het gebruik van natuurlijke kleurtinten, zorgt voor een authenthiek landelijke uitstraling in het interieur. 

Jardin-block5

Groot en robuust

De meubels in een landelijke woonstijl zijn vaak groot en robuust en tegelijk sober en functioneel. Een grote buffetkast is hier een goed voorbeeld van. Omdat woonaccessoires in het landelijke interieur een grote rol spelen, is zo'n kast vrijwel onmisbaar. Het bovenste gedeelte leent zich perfect om fraaie woondecoraties zoals servies en ander keramiek in uit te stallen. In de onderkast berg je alles op wat juist niet in het zicht moet staan.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen